вторник, 6 октомври 2015 г.

Холистичен Център

                
                                                       Видео с участия  :

1,Ахелой 2015 - на 5та минута Морски Фестивал за Духовност и Култура 
                         

 

2, Каузата ми - за спасяването на Приказната Къща на Сирак Скитник , където се помещаваше Холистичният ни Център . BITelevision - на гости  :


 Списание Усури 2012 :https://www.facebook.com/photo.php?fbid=441270729237114&set=a.418396461524541.97612.165368440160679&type=1&theater


Списание Алтернатива и в-к Стандарт :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=530323940331792&set=a.418396461524541.97612.165368440160679&type=3&theater





                                                        Представяне  : 
http://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=183533501688566&id=165368440160679



               Моят уред - висша разработка:  Фотонен процесор - Кристално легло

Действа с кристали и цветна Светлина чрез 13-те чакри и аурата за : ДНК регенерация, изцеление на сериозни физически , ментални / нервно- психични / заболявания , зависимости и кармични проблеми, повишаване вибрационното ниво . Кристалните друзи - са заредени с Космичните Лъчи и Архангелските Цветни Лъчи .

Методът на изцеление е принципно :
Привеждането ви в тета - медитация в легнало състояние, тибетска купа- гонг , лечебно звънче , ангелска музика ,изчистване на чакрите с огън / свещ / , аромати и звук , мантри , след което се насочват друзите към чакрите / 3 поредни сеанса за съответните чакри - възходящо / и общо балансиране на новото състояние с кристали по основните чакри и мантри - молитви .

Записване за час , тук - на лични , на сайта с мейл и по тел. 0877 55 67 18 , Адрес : София, Младост 3, Бл. 356 , до 25-та поликлиника и Общината
--------------------------------------
                                                    Въведение в квантовата генетика:

„Оказва се, че нашата молекула ДНК представлява антена и не само молекулата на ДНК, а и белтъците, защото те имат в състава си метал, атоми на метал, и той влиза в ролята на антени, насочени към Космоса. Така се приема някаква управляваща космическа информация.

Чрез експерименти е доказано, че ДНК генерира радио излъчване като на лазерен лъч, което създава информационна холограма, т.е. клетките на ембриона, получавайки по вълните информация, създават своеобразен чертеж, който указва къде и как да расте главата, краката, очите, носа и т.н.

Трябва да си представим нашия организъм като огромна клетъчна държава, която се състои от милиарди клетки, всяка от тях обменя със съседните й клетки данни за своето състояние.

През 1997 г. австрийски учени чрез експерименти доказват, че фотонът може да се телепортира, т.е. мигновено да се пренесе от едно място на друго, при което информацията в него да се съхрани.

ДНК, нашите хромозоми работят с фотони. Нашите клетки комуникират помежду си с безкрайно голяма скорост, т.е. накратко понятието „време” там изчезва – информацията достига веднага.
За всички много сложни метаболитни процеси в тези стотици милиарди наши клетки, те научават веднага, мигновено, благодарение на това, че тази информация се пренася чрез фотоните.

Фотоните помежду си са свързани, т.е. се намират в свързано състояние и това понятие „свързано” е ключово, за да обясним тази мигновена комуникация в нашия организъм.
98-99% „боклук” от нашата ДНК представляват във физически аспект течни кристали. Течни кристали, които могат да се организират в определени физически структури от типа на холограмата.

Ако към холограмата се насочи лъч светлина, то ще се появи някакъв обемен светлинен образ. Този образ може да е всякакъв – човек, животно или растение.... Просто всяка система и всеки организъм трябва да се построят правилно по някаква програма. Ако няма такъв предварителен план или той е променен, се получава генетична мутация.
...има гени, които определят морфогенезата, т.е. структурата на организма. И тя се осъществява на два плана. Първият план това е холограмата.

Тя задава пространствената структура, образа, по който като по схема се изгражда организмът, но също така се оказа, че в тези хромозоми има и текстови програми, засега неразбираеми за нас. Те са написани на същия принцип като човешката реч.

ДНК представлява текст, а белтъците фактически са копия, прекодирани от единия език на другия, т.е. от ДНК езика на езика на белтъците, сиреч белтъците също са текст.
Работата на ДНК може да се сравни с тази на огромен компютър, който моментално взема огромно количество


                                           

                                                   

Няма коментари:

Публикуване на коментар