петък, 11 януари 2013 г.

Светлинна синхронизация и изцеление


                                            Човек е Бог ,минус егото! Аз Съм , Всичко Е!

 
 Вярвам във вътрешната си сила.Аз винаги имам силата да променя живота си, за да реша проблемите, превръщайки сянката в Светлина. Творя Живота си в безусловната Любов! 

Тъмнината е една илюзия, която изчезва със Светлината.
Страхът е една илюзия, която изчезва с Любов.
Его е илюзия, която изчезва в Единството.

                                                         Описание на методите :

1. Духовна консултация .Ясновидно "разглеждане" на Акаша полето и изясняване на нещата и конкретно ситуацията, на земно, душевно и каузално нива , с насоки за действие,изчистване и промяна. Здравно и енергийно състояние на телата и аурата  ,холистичен менинджмънт, духовно ориентиране и бизнес терапия , заедно с насоки от Акаша и Карма Повелители, Архангели/Богини  за житейска линия и духовен път, са  елементите  на такава консултация .

2. Диагностика – скенерна , мултиизмерна : за здраве/ органи и системи, аура и чакри-аурометрия /, енергийно състояние- за негативни поражения , кармична .

3. Оздравителните процедури с траен , ефективен и цялостен ефект – вибрационна медицина :
Мануални терапии, специални масажи и ароматерапия.Цветотерапия с есенции на д-р Бах / вкл. и природна висша хомеопатия с надградените есенции  от цветя и кристали . Кристало и хромотерапия, билкови елексири и смеси,електромагнитна терапия. Енергийна терапия на аура и чакри .

4.Енергийната светлинна терапия с Космичните Цветни Лъчи и Изцелителен Кръг от Йерархията на Светлината е реален процес - лично или дистанционно, за изцеление и трансформации за повишаване на вибрациите и синхрон с Полето на Любовта / Цветето на Живота- полето на Мирозданието с висшите му аспекти/.

Методът е мулти-измерен с Лъчите Светлина и техните аспекти , според нивото на получаващият .Ползва се за ен.лечение на физическо и ен. тяло тяло, психика , емоции-нервна система , душевно и каузално нива.

5. Техника Светлинното синхронно изцеление- Дея е следната :
Метод - Триединство , ефекта се получава, чрез свързване и синхронизиране на Трите Пламъка :
*Тройният пламък в сърцето 
*Тройният Пламък в в светлинният апарат на главата /в мозъка /
*Пламъка на Триединството / Светлината на Св. Троица/ .

Така, изцелението на конкретен проблем - здраве и пр. и пр. се решават ,благодарение честотата на божествената енергия от висша степен ,с която се съ-настройваме до чистотата ,която сме - като енергийно /духовна матрица.

6. Архангелска и кармична терапия -при желание ,необходимост и готовност

7. Регресивна медитативна терапия

Метода е медитативна регресия и висша светлинна трансформация, провежда се , без пълна хипноза .Работи се на душевно и каузално ниво , с висшите нива на съзнанието ни . Водя процеса- с връщане в миналото от този и предишни животи , с подкрепата и съдействието на архангелското ниво, Акаша и Повелители на кармата. .

Процеса е взаимодействие - душа с душа в Светлина: брилянтно бяла и Махатма , със съзнателно участие на ниво бета към тета на възприятие/ полу-заспало състояние/, за разлика от хипнотичната регресия, където е безсъзнателно участието в процеса .

8. Енергийна психология – съдействие при блокажи, изчистване негативи и влияния от различен характер, медитативни практики за енергийни и житейски проблеми  .Парапсихология – съдействие и висши практики за освобождаване ен.тела/ нива при пространствени нарушения, намеси от различен характер, импланти и мн. други духовни проблеми   

9.Медитации- лечебно светлинни, ангелски и висши

С радост, ще се постарая да намеря възможност и да бъде полезна, с каквото мога. Всичко , с изключение на мануалните терапии, се извършва и дистанционно- професионално  в духа на съпричастност  , взаимно разбиране и уважение.


Поздрави ,
Дея



Няма коментари:

Публикуване на коментар